Miraklet Anländer Snart...

Eddie du ska veta vad din mamma och pappa längtat efter dig, Det har inte gått en dag nu när din mamma har ringt mig utan att hon sagt att hon längtar efter dig! Så älskad är du redan fast att vi inte ens vet vem du är än :) Du har världens bästa föräldrar, Dom har länge försökt och önskat sig ett plus på stickan och gav ALDRIG upp hoppet. Men så fick dom det där efterlängtade pluset på stickan och nu idag har du varit i mammas mage i 9 månader. Har nyss pratat med din mamma i telefonen hon är så lycklig så hon grät även pappa, Så stolta är dom just nu. För nu idag ska dom sätta igång mamma så snart tittar du ut. Nu Eddie är det inte långt kvar innan dina föräldrar får skåda det vackraste dom någonsin sett. Jag håller tummar och tår för er att det ska gå bra och önskar er all lycka.


Det är inte Therese som skrivit idag eftersom hon är på BB och dom ska sätta igång henne nu snart, Så idag vart det "tant" Kajsa som fick äran att skriva i bloggen. Eftersom hon vill att alla hennes trogna läsare ska veta vad som händer.




Nu kommer du snart <3



Kommentarer
Postat av: mumsan

Äntligen!!! Önskar dig all lycka till och det kommer att gå bra det där. Skönt att väntan äntligen är över... Njut utav den första tiden, för den går väldans fort och passa på att vila upp dig, om du stannar kvar på sjukhuset/hotellet! Jag väntar med spänning på att höra fortsättningen... Hannes håller också tummarna för er... Många grattiskramar från oss...

2008-11-17 @ 19:30:05
Postat av: tess

åååh! shit va spännande! :D

iiih.



hoppas allting går bra. och välkommen (snart) till världen lille Eddie!

2008-11-17 @ 20:01:16
URL: http://tessibus.blogg.se/
Postat av: Ida

Heja heja!!

Det kommer att gå SÅ bra!!



Kram Ida

2008-11-17 @ 21:14:45
URL: http://idaholmsten.blogg.se/
Postat av: T H I S N E Y

Åh.. Jag blir tårögd :/ :) Så fint!

2008-11-18 @ 08:53:46
URL: http://thisney.blogg.se/
Postat av: mormor Britta

ja det är bra Kaisa att du skriver åt Tesa vi får hoppas att det blir något snart ha det bra

2008-11-18 @ 16:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0